Træbearbejdning med vores savværk

Træbearbejdning med vores savværk

Giv dit hjem et rustikt præg: Skab dine egne originale planker og brædder

Det rustikke udseende er ikke blot en trend - det er en tidløs stil, der kan tilføre enhver indretning en unik charme. Og det bedste ved det? Du kan let lave dine egne planker og brædder direkte fra træstammer. Dette betyder, at hver enkelt planke bliver unik, og resultatet bliver en smuk finish, uanset om det er til et plankebord, hylder eller noget helt andet.

Nedenfor har vi listet hele vores sortiment, så du kan få et overblik vores varer.

Vores sortiment

1. Mini savværk til motorsav 16-24"

Dette kompakte og kraftfulde savværk er designet til at give dig præcise og jævne snit. Den er ideel til mindre træprojekter, hvor pladsen er trang, men kvaliteten ikke må lide. Kan klare træstammer op til 50 cm i diameter.

2. Mini Savværk til Motorsav 16-36"

Med dette alsidige savværk kan du håndtere større materialer med lethed. Den ekstra skærebredde giver dig mulighed for at tackle mere omfattende projekter med præcision og nøjagtighed. Kan klare træstammer op til 80 cm i diameter.

3. Styreskinner til Savværk 270 cm

Præcise snit kræver en stabil og pålidelig styreskinne. Vores 270 cm lange styreskinne sikrer, at du kan arbejde effektivt og opnå resultater af høj kvalitet. Med denne styreskinne kan du sikre et præcist og lige første snit.

4. Mini Savværk Lodret

Dette mini savværk er lavet til de lodrette snit langs bjælkerne. Det lodrette savværk er perfekt til at skære bjælker og firkantede stammer.

5. Træsystem til savværk

Genialt træksystem til vores mini savværk! Stangen sættes i enden af stammen med det medfølgende tilbehør, mens drejehåndtaget monteres på savværket. Wiren sættes i karabinhagen på enden af stammen, og så kan du nemt og hurtigt trække din motorsav gennem træstammen, så du sikrer et jævnt og stabilt snit gennem hele stammen med brug af få kræfter.
Trækspillet skåner både kædesaven og dig for hårdt arbejde.

6. Samlestykke til Styreskinner

Skab længere styreskinner ved hjælp af vores samlestykke. Dette praktiske tilbehør giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdsstation til dine specifikke behov.

7. Mini Savværk 24" + Styreskinner 274 cm Træksystem

Denne pakkeløsning giver dig alt, hvad du behøver for at komme i gang med at skære træ præcist og effektivt. Det kraftige træksystem og de lange styreskinner sikrer, at du kan håndtere dine projekter med lethed. Savværket kan klare træstammer op til 50 cm i diameter.

8. Mini Savværk 36" + Styreskinner 274 cm Træksystem

Denne pakkeløsning giver dig alt, hvad du behøver for at komme i gang med at skære træ præcist og effektivt. Det kraftige træksystem og de lange styreskinner sikrer, at du kan håndtere dine projekter med lethed. Savværket kan klare træstammer op til 80 cm i diameter.

 

For at komme i gang med dette DIY-projekt, kræver det ikke meget udstyr:

  1. Motorsav med et passende sværd: Du skal bruge en motorsav med et sværd, der er længere end træets diameter. Hvis sværdet ikke er langt nok, kan du overveje at opgradere til et større og længere sværd.
  2. Minisavværk til montering på motorsaven: Dette er en konstruktion, der gør det muligt at save på langs af træet og sikrer præcise snit. Se vores udvalg af mini savværk til motorsave for at finde den rigtige størrelse.
  3. Kløvekæde: Brug en kløvekæde i stedet for en almindelig kæde for at gøre arbejdet meget lettere for dig selv og motorsaven.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for vejledning, er vores eksperter altid klar til at hjælpe. Udforsk vores udvalg af savværk og tilbehør for at komme i gang med dit næste DIY-projekt lige her


Smid en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes inden de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.