Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

DKTrimmer ApS
Industrivej 105
7080 Børkop
CVR-nr.: 43739360
Email: info@dktrimmer.dk
Tlf.: 93 94 44 12


Priser

Hos DKTrimmer er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.


Betaling

DKTrimmer modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Apple Pay, Google Pay, Shop Pay og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Forudbestilling:
Pengene trækkes først, når varen afsendes ved betaling med Mobilepay og efter 5 dage med kort fra ordren angives.


Levering

Vi tilbyder altid fri fragt i Danmark på alle ordre med en værdi af minimum 499,- DKK. Pakken bliver leveret med GLS til den nærmeste pakkeshop, og det tager mellem 1 - 2 arbejdsdage. Vi tilbyder også at sende med GLS privatlevering og erhvervslevering. Desuden kan du vælge afhentning i Børkop gratis. 

Vores fragtpriser:
29,00 kr. - GLS nærmeste pakkeshop - 1-2 dage (gratis ved køb fra 499,-DKK)
49,00 kr. - GLS erhvervslevering - 1-2 dage
59,00 kr. - GLS privatlevering - 1-2 dage

Hvis du vælger at pakken skal leveres til dit hjem, men det ikke er en mulighed, vil pakken blive afleveret ved nærmeste pakkeshop. Modtageren modtager en SMS/e-mail om, hvor pakken kan afhentes. Pakken kan også findes via tracking-nummeret som modtages i din leveringsmail.

Vi har kontoradresse i Vejle, men afsender pakker fra vores lager i Børkop.

Vi stræber altid efter at gøre leveringstiden så kort som mulig! 

Ordrer, som vi modtager i weekenden og på helligdage, sendes altid førstkommende hverdag.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. DKTrimmer vil dække returneringsomkostningerne.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten bedes du benytte følgende leverings- og kontaktoplysninger:

DKTrimmer ApS
Industrivej 105
7080 Børkop
CVR-nr.: 43739360
E-mail: info@dktrimmer.dk
Tlf. 93 94 44 12

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg. nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres, hvis du ikke har betalt med kort. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@dktrimmer.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du benytte vores returportal og sende varen til:
DKTrimmer ApS
Industrivej 105
7080 Børkop

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering

Benyt venligst vores returportal til at returnere din ordre.
I vores returportal kan du håndtere alle former for returneringer, og du kan betale for returfragten direkte i vinduet. Ved at følge anvisningerne i returportalen tager en returnering kun 2 minutter, og du kan vælge at udskrive en fragtlabel med det samme eller tage en QR-kode med ned i din foretrukne pakkeshop. 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind, og du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering 
Hvis den returnerede vare har været brugt, vil vi foretage et fradrag i varens pris ud fra en vurdering af hvad gensalgsværdien vil være, hvis vi skulle sælge varen som brugt. Ubrugte/nye varer krediteres naturligvis til fuld pris.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder også leveringsomkostninger. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysninger om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for DKTrimmer. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret bruger.